Støtteseksjonr
Støtteseksjon

Redigeringsverktøyet og innhold

  • 1.Hva kan jeg gjøre om jeg ikke finner noen mal som passer for virksomheten min?

    Malene våre er ment til å inspirere den kreative prosessen med å lage nettsider. Du kan tilpasse all standardtekst og innhold. Det betyr at du kan velge en hvilken som helst mal basert på hva slags fargevalg og layout du liker og tilpasse den.

  • 2.Er det mulig å endre malen jeg har valgt?

    Forhåndsvisningen av malsiden vår lar deg utforske hver mal og oppleve førstehånds viktige detaljer som meny, bunntekst eller topptekst. På denne måten tar du et informert valg. Når du først har valgt en mal kan du ikke bytte til en annen, men du kan gjøre den om til dine behov.

  • 3.Hvordan publiserer jeg endringene mine og synliggjør nettsiden min på nettet?

    Ved å trykke på publiser-knappen i øvre høyre hjørnet, så synliggjør du endringene på siden du redigerer. Endringer i innstillinger krever bare lagring og lukking av innstillingsvinduet.

  • 4.Lagres endringene mine automatisk?

    Ja, mens publisering av endringer på nettet krever et trykk på publiseringsknappen, endringer i redigeringsverktøyet lagres automatisk. Det er viktig å notere at når du redigerer teksten i et innholdfelt blir autolagring utløst ved å forlate innholdfeltet, dvs. hvis du lukker fanen med redigeringsverktøyet midt i å skrive en tekst, blir den ikke automatisk lagret. Du må klikke deg ut fra  innholdboksen for at teksten skal bli lagret.

  • 5.Kan jeg tilbakestille endringer i redigeringsverktøyet?

    Flertallet av vanlige endringer i innholdet på en enkelt side kan reverseres ved bruk av tilbakepilen i venstre øvre hjørne. Det fungerer ikke for store endringer som å fjerne en side eller fjerne nettbutikk-modulen. Redigeringsverktøyet vil påpeke deg om en endring du er i ferd med å gjøre permanent.

  • 6.Kan jeg oppheve publisering av individuelle endringer eller hele nettsiden min?

    Nei. Du kan tilbakestille endringer i innholdet (se punkt 5), men du kan ikke avpublisere dem. Det du kan gjøre er å fjerne uønsket innhold i redigeringsverktøyet og publisere nettsiden på nytt. Det er heller ikke mulig å avpublisere hele nettsiden.

  • 7.Kan jeg bruke tredjepartsfunksjoner og plugins?

    Ja, visst. Du kan bruke HTML-alternativet og lime inn en kode for å utvide funksjonaliteten til nettsiden din. Vi kan ikke garantere at alle plugin-moduler du finner på Internett vil være kompatible med redigeringsverktøyet vårt, men mange av dem fungerer helt fint.

  • 8.Kan jeg redigere CSS?

    Webnode støtter ikke redigering av CSS, og redigeringsverktøyet er det eneste verktøyet for å endre utformingen av nettsiden din.

  • 9.Kan jeg koble nettsiden min til sosiale medier?

    Ja, du kan legge inn widgets for sosiale medier ved hjelp av koder som lagres i sidehoder på nettsiden din.

  • 10.Hvordan forhåndsviser jeg endringer jeg gjør på nettsiden min før publisering?

    Vi har ingen forhåndsvisning-funksjon fordi det du ser i redigeringsprogrammet er nesten identisk med det dine besøkende vil se på nette.