Støtteseksjonr
Støtteseksjon

Webnode e-posttjenester (Webmail)

  • 1.Hva er Webmail?

    Webmail er en enkel e-posttjeneste som lar deg sette opp din egen tilpasset e-postadresse, f.eks. kontakt@domenetmitt.no. Det krever å ha et tilpasset domene samt en Premium-pakke som starter med Mini eller høyere.

  • 2.Innlogging på Webmail

    Du bruker det samme påloggingsskjemaet som når du logger inn til webnode kontoen din, men i stedet for det vanlige påloggingsadresse og passordet ditt, skriver du inn din Webmail-adresse og ditt Webmail-passord. Les mer her.

  • 3.Endring av passordet

    For å endre passord til e-postkontoen din må du ha tilgang til nettsideadministrasjon som eier eller administrator av prosjektet (les mer her). Eller du kan be eieren eller administratoren av nettsiden om hjelp.

  • 4.Er det mulig å ha videresending av e-post for Webmail-kontoen min?

    Ja, det er fullt mulig, og her finner du en detaljert veiledning.

  • 5.Jeg mottar ikke e-post til Webmail-kontoen min. Hvorfor?

    Den vanligste årsaken er at du har glemt å oppgi webmail-adressen din når du satte opp videresendingen av e-posten. Les punkt 4 i denne veiledningen for å være sikker at du satte opp videresendingen av e-posten riktig.

  • 6. Er det mulig å bruke eksterne e-posttjenester som Google Workspace / office 365 / outlook etc?

    Vi støtter en rekke e-postklienter som Outlook, Gmail og her kan du finne veiledningene våre. Du kan også bruke e-posttjenester fra en annen leverandør (Google Workspace, din egen e-postserver) ved å angi de riktige MX-poster for domenet ditt - for domener registrert hos Webnode, vennligst ta kontakt med vår kundestøtte.

  • 7.Kan jeg sende nyhetsbrev fra min Webmail-konto?

    Vi tillater ikke sending av nyhetsbrev via din Webmail-konto. Hvis en eller flere av mottakerne rapporterer kontoen din (etter å ha mottatt uønskede meldinger) kan det føre til at kontoen din blir satt på pause. I stedet anbefaler vi nyhetsbrevtjenester som f. eks. Mailchimp.


  • 8. Støtter dere imap eller pop3?

    Ja, vi støtter begge disse e-postprotokoller, dvs. imap og pop3.

  • 9.Hva er størrelsen på innboksen og vedleggsstørrelse?

    Maksimum størrelse på et vedlegg er 20 MB. Postkassens lagringsplass er en del av nettsidens lagringsplass og varierer avhengig av hvilken Premium pakke du har.