Støtteseksjonr
Støtteseksjon

Betalinger og kvitteringer

  • 1.Jeg har betalt, men tjenesten er fortsatt ikke aktiv.

    Hvis du bestilte mer enn bare en tjeneste og / eller har flere nettsider vennligst sjekk hvilken tjeneste betalte du for. Hvis betalingen ble foretatt med bankoverføring må du dobbeltsjekke om du brukte riktig referanse, og husk at en bankoverføring kan ta opptil fem virkedager. Hvis ikke noe av nevnte hjelper logg inn og ta kontakt med oss.

  • 2.Når mottar jeg påminnelser om utløp av tjenester?

    Når det gjelder abonnementer uten automatisk fornyelse, så sender vi påminnelser om utløp av tjenester gjentatte ganger - blant annet 30, 15 og 3 dager før utløpsdatoen. Vi informerer også om når vi skal utvide tjenestene dine automatisk. Denne påminnelsen sender vi 30 dager før utløpsdatoen.

  • 3.Kan jeg sette opp månedlige betalinger for tjenester?

    Dessverre tilbyr vi kun årlige betalinger, og det korteste abonnementet er ett år. Om du er usikker på om Webnode oppfyller forventningene dine kan du logge inn og ta kontakt med oss for å få en gratis prøveperiode av Premium på nettsiden din.

  • 4.Støtter dere automatisk fornyelse? Når er den aktiv?

    Når du betaler med kredittkort eller andre online betalingsmetoder (PayPal) som støtter automatisk fornyelse, aktiverer vi automatisk fornyelse for å sikre kontinuerlig tjeneste.

  • 5.Hvor finner jeg kvitteringene mine?

    Kvitteringene dine er tilgjengelige som nedlastbare PDF-dokumenter i “Kjøpte Premium-tjenester og kvitteringer”- seksjonen i Webnode kontoen din. Mer informasjon om kvitteringer finner du her.

  • 6. Kan jeg be om korrigering av kvitteringen?

    Ja, du kan gjøre det innen en viss tidsperiode. Logg inn og ta kontakt med oss hvis du trenger å oppdatere kvitteringene dine.


  • 7.Kan jeg få tilbakebetaling for kjøpte tjenester?

    Du har 15 dagers angrerett på det første kjøpet av våre Premium-tjenester på en gitt nettside. Mens fullførte domeneregistreringer og overføringer kan ikke tilbakebetales. Det viktigste for oss er at vi vil gjerne vite hvorfor du ønsker å tilbakebetale for tjenestene våre. I tilfelle det er et problem vi kan hjelpe deg med!

  • 8.Hvordan oppdatere jeg betalingsinformasjonen min (f.eks. nytt kredittkort)

    Vi anbefaler deg å deaktivere automatisk fornyelse. Når du da fornyer den aktuelle tjenesten manuelt kan du gå gjennom bestillingen på nytt og skrive inn oppdatert kredittkortinformasjon. Hvis du ikke klarer å fornye tjenesten når du avbryter den automatiske fornyelsen kan du ta kontakt med oss.

  • 9.Kan jeg kansellere tjenestene mine før de avsluttes?

    Du kan avbryte enhver aktiv automatisk fornyelse. Om du ønsker å kansellere betalte tjenester (et tilpasset domene eller en Premium-pakke) vennligst logg inn og ta kontakt med vår kundestøtte.

  • 10.Hva skjer etter at Premium-tjenesten utløper?

    Etter at abonnementet har løpt ut er prosjektet fortsatt innenfor 30-dagers beskyttelsesperiode. Du har da mulighet å fornye Premium tjenesten og prosjektet blir beholdt i versjonen du har laget, 

    Hvis du ikke gjør noe valg, etter 30 dager er prosjektet automatisk nedgradert til gratisversjonen uten Premium-funksjoner (eksempelvis passordbeskyttelse) og alt innhold som overskrider gratis lagringsgrensen vil bli slettet.