Støtteseksjonr
Støtteseksjon

Kontoen din og generelle spørsmål

  • 1.Jeg kan ikke logge inn til kontoen min

    Problemet kan enten være et glemt passord eller at e-posten din er ute av drift. Her kan du finne en komplett sjekkliste som bidra til å finne ut hva kan problemet være og hvordan du kan løse det.

  • 2.Jeg er interessert i å bruke Webnode, men har ikke en konto.

    Ta kontakt med oss og vi vil hjelpe deg å finne ut om Webnode lever opp til dine forventninger.


  • 3.Trenger jeg en gyldig e-post for å registrere meg?

    Vi anbefaler deg å bruke en gyldig e-postadresse, fordi ellers vil du ikke være i stand til å motta varsler om utløp- eller fornyelsedatoer for tjenestene våre.


  • 4.Hvordan sletter jeg brukerkontoen min?

    Det er synd at du vil forlate oss. Vennligst ta kontakt med oss og vi vil hjelpe deg med å slette kontoen din i henhold til personvernbestemmelser.

  • 5.Hvordan kan jeg kontakte dere?

    Hvis du ikke finner svar på dine spørsmål i brukerveiledningen vår er den beste måten å kontakte oss ved å logge inn og bruke kontaktskjemaet her.

  • 6.Jeg sliter med tekniske problemer

    Webnode-hjemmesider er stabile, men når noe skjer kan det være på grunn av et bredt spekter av problemer. Her er en kort sjekkliste som hjelper deg med å identifisere problemet og sende inn en nøyaktig rapport.


  • 7.Hvor mange nettsider kan være knyttet opp til en konto?

    Det finnes faktisk ingen begrensning for hvor mange nettsteder du kan opprette, som er knyttet til din Webnode-konto!

    Etter at du har logget inn på kontoen din klikker du på Opprett et nettside.


  • 8.Jeg slettet mitt Webnode-prosjekt. Får jeg bruke samme navnet igjen?

    Av tekniske grunner er det ikke mulig å bruke navnet på det slettede prosjektet på de neste 30 dagene. Grunnen til det er at i løpet av den perioden kan nettsiden fortsatt gjenopprettes.

    Om det haster og du vil ikke vente i 30 dager, anbefaler vi å opprette en ny hjemmeside med et liknende navn. Du kan også registrere et domene eller bruke et domene du måtte ha fra før. Det kan gjøres på administrasjonssiden til prosjektet ditt. På den måten slipper du å vente i 30 dager og samtidig får du en hjemmeside som virker mer profesjonell og personlig.


  • 9.Jeg fant et upassende nettside som burde blokkeres

    Vennligst kontakt oss på abuse@webnode.com med all nødvendig informasjon, for eksempel hvorfor nettsiden er upassende, eller send oss direkte lenker til det spesifikke upassende innhold.

    Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for innhold skapt av brukerne våre på deres Webnode-nettsider. Derfor vil vi ikke blande oss inn i nettsidens innhold, unntatt i tilfeller av utvilsomt ulovlig innhold, eller noe som er i strid med våre vilkår og betingelser. Vi vil ikke opptre som dommer i slike saker.