Støtteseksjonr
Støtteseksjon

Nettsiden

  • 1.Hva er navnet / URL-adressen til nettsiden min?

    Som standard består adressen til nettsiden din av navnet du skrev inn da du opprettet prosjektet og domenet vårt. Det vil si "webnode" etterfulgt av et lokalt domene, f.eks. navnpåprosjekt.webnode.com. Når du registrerer et tilpasset domene, f.eks. navnpåprosjekt.no, erstatter det den opprinnelige Webnode-adressen og blir ditt primære domene.

  • 2.Hvordan kan jeg endre nettadressen til prosjektet mitt?

    Ved å registrere ett eller flere egendefinerte domener og velge ett som det primære domenet / adressen til nettsiden din. Om du bare har såvidt begynt å jobbe på nettsiden din kan du endre nettadressen ved å registrere et egendefinert domene.

  • 3.Hva er nettadressen med CMS?

    En sideadresse med denne forkortelsen på tre bokstaver (CMS) refererer til den redigerbare versjonen av denne siden, og ingen andre enn den påloggede brukeren har tilgang til en slik side (dvs. nettsideeier, administrator eller redaktør). Når du deler adressen til nettsiden din med dine besøkende må du dele lenke uten CMS.

  • 4.Er nettsiden min på nettet umiddelbart?

    Malen du valgte sammen med forhåndsdefinert innhold er umiddelbart synlig på nettet, mens ingen av endringene du har gjort er tilgjengelige online før du trykker på publiser-knappen. I tilfelle du publisere en uferdig nettside er det verdt å vite at nyopprettede hjemmesider er sjelden synlige på nettet. Les mer her.

  • 5.Er Webnode-nettsider mobilvennlige?

    Du kan opprette, redigere og vise nettsiden din, samt endre innstillinger og administrere nettbutikk-produkter og bestillinger på mobilenheten din. Designet vil tilpasse seg hvilken som helst skjermstørrelse. Fjerning og endring av seksjoner eller av spesifikke sider krever å ha tilgang til redigeringsverktøyet på en vanlig datamaskin eller bærbar datamaskin. Det samme gjelder også om man vil endre bakgrunn til en seksjon.

  • 6.Nettsiden min vises ikke i søkemotorer (Google, Yandex, Bing).

    Når du har publisert nettsiden din så har oppgaven med å nå ut til dine besøkende eller dine kunder bare begynt. Kombinasjonen av å lage et godt innhold på nettsiden, optimalisere nettsiden for søkemotorer og markedsføre via sosiale medier er veien å gå. Les mer her og her.

  • 7.Er siden min sikker?

    Sikkerhet er vår største bekymring. Derfor tilbyr vi SSL, revidere stadig våre systemer og krever at du logger inn når du tar kontakt med oss, slik at vi kan få autoriserte henvendelser.

  • 8.Er Webnode GDPR kompatibel?

    Ja, vi deler ikke kundedata med tredjeparter og bruker dem utelukkende for å oppfylle våre kontraktsforpliktelser. Når du bestemmer deg for å slette brukerprofilen din lagrer vi ingen av dataene dine og alt blir slettet.

  • 9.Siden min ble blokkert. Hva er grunnen til det og hva skal jeg gjøre?

    Vi tilbyr en stabil og pålitelig plattform og stadig overvåke statusen for våre servere. Det kan imidlertid skje at nettsiden din blir påvirket av en driftsstans eller innholdet er feiltolket av våre algoritmer. Vi forbeholder oss retten til å blokkere nettsteder for ulike brudd på våre vilkår og betingelser. Uansett hva som har skjedd kan du gjerne logge inn og gi oss beskjed om problemet ditt for å få videre hjelp.

  • 10.Hvordan kan jeg slette nettsiden min?

    Hvis du ikke har noen betalte tjenester på prosjektet kan du enkelt slette prosjektet under administrasjonen av nettsiden din, se artikkelen her. Hvis du derimot har betalte tjenester vennligst logg inn og ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne med å overføre tjenestene dine til en annen Webnode-nettside du har.

  • 11.Kan jeg avpublisere nettsiden min?

    Det er ikke mulig å avpublisere nettsiden din ved å skjule endringene du har gjort. Men du kan skjule enkelte meny-sidene fra nettsiden gjennom "Sider" -knappen og inkludere en melding på startsiden som informerer dine besøkende om at nettsiden er under konstruksjon.

  • 12.Jeg er logget inn og kan ikke se nettsiden min.

    Det kan bety at du er logget inn på en annen brukerkonto der nettsiden din du leter etter ikke er registrert. Hvis dette ikke er ditt tilfelle, og hvis du bruker vår Webmail-tjeneste kan det bety at du er logget inn på Webmailen din som bruker samme påloggingsskjema og et lignende brukergrensesnitt.

  • 13.Hvordan endrer jeg e-postadressen der jeg mottar meldinger fra kontaktskjemaer?

    Som standard er det eieradressen (dvs. e-postadressen du brukte når du registrerte deg) som er angitt. Hvis du vil motta varsler til en annen adresse må du logge deg inn og gå til egenskapene til send-knappen og endre kontaktadressen der.