Støtteseksjonr
Støtteseksjon

Betalte & gratis tjenester

  • 1.Er hjemmesiden min gratis?

    Webnode-hjemmesider er gratis i sin grunnleggende form. Det er fullt funksjonelle nettsider, men gir deg ikke tilgang til visse avanserte funksjoner, og lar deg ikke bruke ditt eget domene. Det betyr at nettsiden din vil ha et domene av denne type nettsidenmin.webnode.com. Du kan bruke gratis versjonen vår så lenge du vil. Om du ønsker det har du selvfølgelig mulighet til å oppgradere til en Premium-tjeneste som utvider lagringsplassen, funksjonalitet og lar deg bruke et tilpasset domenenavn.

  • 2.Hva er Premium-pakke og hva trenger jeg den til?

    Premium-pakke er en betalt tjeneste som utvider funksjonaliteten og lagringsplassen av Webnode-hjemmesider og er en forutsetning for å bruke ditt eget domene på prosjektet. Premium-abonnement gjelder alltid for en enkel nettside og ikke for hele kontoen din. Vi har flere forskjellige pakker som tilbyr hver sine fordeler. Du kan sammenligne de forskjellige planene ved hjelp av denne prislisten.

  • 3.Hva er forskjellen mellom et domene og en Premium-pakke?

    Dette er to separate tjenester. Premium-pakke tilbyr deg mer lagringsplass eller avanserte funksjoner. Mens et tilpasset domene er ganske enkelt en adresse til nettsiden din, f.eks. ole-normann.no. Når du driver en profesjonelt nettside bør du ha begge tjenester. Med fleste av våre Premium-pakker får du registrert et gratis domene for det første året. Bruk av domener er også betinget av det å ha en av våre Premium-pakker.

  • 4.Tilbyr dere en gratis prøveperiode av Premium-pakke

    Ja, absolutt. Hvis du er interessert i å prøve Webnode Premium kan du logge inn og ta kontakt med oss, så aktiverer vi gratis Premium-pakken du ønsker uten tilknytning.

  • 5.Hva er den korteste abonnementsperioden?

    Vi tilbyr årlige Premium-pakker som kan kjøpes for 1,2,5 eller10 år.

  • 6.Når er tjenesten min aktivert?

    Vi aktiverer tjenesten i det øyeblikket vi mottar betaling. Det er også grunnen til at vi anbefaler å bruke umiddelbare betalingsmetoder som kredittkort eller Paypal. Domeneregistreringer tar vanligvis 24-72 timer fra datoen for mottakelse av betaling. Mens domeneoverføringer krever ditt samarbeid, så sørg for å lese e-poster du mottar fra oss.

  • 7.Kan jeg oppgradere og nedgradere Premium-pakken min?

    Ja, det kan du. Når du oppgraderer betaler du ganske enkelt prisforskjellen. Nedgradering til en lavere pakke krever vår støtte. Logg inn og ta kontakt med vår kundestøtte.

  • 8.Kan jeg flytte tjenestene mine på tvers av mine hjemmesider?

    Ja, så lenge nettsidene det gjelder er innenfor samme konto kan du administrere alle dine tjenester innenfor kontoen din. For å flytte tjenester på tvers av forskjellige brukerkontoer vennligst logg inn og ta kontakt med vår kundestøtte.

  • 9.Jeg vil ikke fornye tjenester automatisk i fremtiden

    Det er lett. Bare gå til kjøpte Premium-tjenester og kvitteringer seksjonen i administrasjonen av nettsiden din og deaktiver en eventuell aktiv automatisk fornyelse. Hvis du betalte abonnementet ditt med PayPal anbefaler vi også å deaktivere automatisk fornyelse i PayPal brukerkontoen din.


  • 10. Jeg har allerede fornyet tjenesten min, men fortsetter å motta påminnelser

    Vennligst dobbeltsjekk alle abonnementene dine. Spesielt hvis du har flere Premium-pakker og / eller domener i en eller flere brukerprofiler. Det kan hende at påminnelser refererer til en annen tjeneste. Videre husk også at hvis du har fornyet tjenesten manuelt via bankoverføring, kan det ta opptil 5 virkedager å motta betalingen.

  • 11.Finnes det en sikkerhetskopi av prosjektet mitt?

    Du kan lage sikkerhetskopier av prosjektet ditt via premium funksjonen sikkerhetskopiering eller også via VIP-funksjonen automatiske sikkerhetskopier. Med disse funksjonene kan du enkelt gjenopprette prosjektet ditt når som helst.