Støtteseksjonr
Støtteseksjon

Nettbutikk

  • 1.Kan jeg lage en nettbutikk helt gratis?

    Du kan lage en demo-versjon av Webnode nettbutikk og teste den gratis så lenge du vil, men en fullt funksjonell nettbutikk med tilgang til kundedata krever Premium Standard. Hvis du trenger mer avanserte funksjoner som produktvarianter anbefaler vi at du vurderer å velge Premium Proff.

  • 2.Kan jeg legge til eller slå av en nettbutikk-modul på nettsiden min?

    Hvis du velger en mal designet spesielt for nettbutikk-handel er nettbutikken allerede aktiv. Du har mulighet til å fjerne den i innstillingene, se mer her. Om du velger en vanlig hjemmesidemal kan du aktivere en nettbutikk på den og deretter også fjerne den, se mer her.

  • 3.Hvor mange produkter kan jeg sette inn i nettbutikken min?

    Nettbutikkløsningen vår er laget for små og mellomstore selgere, men det ingen fast grense for antall varer du kan selge via Webnode-løsningen. Hvis du er usikker på om Webnode er bra løsning for deg er det bare å kontakte oss. Hvis du ikke har en konto ennå, kan du klikke her.

  • 4.Leveres Webnode nettbutikkløsning med faktureringsprogram?

    Nei, for øyeblikket er det ingen fakturaprogrammer/regnskapsystem som er direkte integrert i nettbutikkløsningen vår.

  • 5.Hvilke betalingsmetoder støtter vi i nettbutikkløsningen?

    I Norge støtter vi integrering med følgende betalingsmetoder: PayPal, bankoverføring, kredittkort (via Stripe), egendefinert (ingen teknisk integrasjon; du kan oppkalle det f.eks. "faktura") og Klarna. Se mer her

  • 6.Hvilke leveringsmetoder støtter vi i nettbutikkløsningen?

    Du kan sette opp leveringsmetoder til nettbutikken din ved å bruke forhåndslagde metoder eller ved å legge til dine egne. I Norge støtter vi følgende forhåndslagde leveringsmetoder: DHL, Bring, FedEx, Posten og PostNord.

  • 7.Oppgir dere vilkår og betingelser for nettbutikken min?

    Selv om vi tilbyr en eksempelside for personvernregler så er vilkår og betingelser spesifikt relatert til virksomheten din. Derfor lar vi det opp til deg å lage en side med vilkår og betingelser.

  • 8.Kan jeg selge digitale produkter?

    På dette tidspunktet kan vi ikke behandle digitale produkter (filer, e-bøker, bilder, videoer) i kjøpsprosessen, men vi jobber for å endre dette.

  • 9.Kan jeg teste premium nettbutikk før jeg kjøper den?

    Det er fullt mulig. Bare sett opp din nettbutikken og ta kontakt med oss slik at vi kan aktivere Premium-pakken på prosjektet ditt.

  • 10.Hvordan kan jeg forhåndsvise kassen på nettbutikken min?

    Forhåndsvisning av kassen i nettbutikken din er ikke mulig. Men du kan besøke nettsiden din som en vanlig besøkende og foreta en testbestilling på nettbutikken. På denne måten vil du se hele kassen, inkludert e-postbekreftelsen.