Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Παλιά πλατφόρμα WebnodeΠώς μπορώ να προστατεύσω σελίδες με κωδικό;

Πώς μπορώ να προστατεύσω σελίδες με κωδικό;

Η επιλογή προστασίας με κωδικό σας επιτρέπει να προστατέψετε μέρη της ιστοσελίδας σας, επιτρέποντας την πρόσβαση μόνο σε επιλεγμένους επισκέπτες. Το χαρακτηριστικό αυτό προσφέρεται σε κάθε Premium πακέτο προσωπικών ιστοσελίδων, στα Standard και Professional πακέτα των επιχειρηματικών ιστοσελίδων, και στο Professional πακέτο για e-shops.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να εγγραφούν στην ιστοσελίδα σας μέσω της φόρμας εγγραφής μελών

1. Εισέλθετε στον editor και επιλέξτε τη σελίδα που θέλετε να ασφαλίσετε με κωδικό.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή "Ασφάλεια" της γραμμής εργαλείων σας.

3. Στο επόμενο παράθυρο, ρυθμίστε τις επιλογές πρόσβασης της σελίδας - είτε να είναι εμφανής σε κάθε επισκέπτη, είτε σε επιλεγμένους χρήστες. 

4. Αφού επιλέξετε "Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες" κάντε κλικ στην "Επεξεργασία μελών". 

5. Στο παράθυρο "Διαχείριση εγγραφής Μελών", μπορείτε να προσθαφαιρέσετε τους χρήστες που μπορούν να εισέλθουν στις υπό προστασία σελίδες σας. Προσθέστε νέους χρήστες επιλέγοντας "Νέος Χρήστης".

6. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική διεύθυνση και τον κωδικό που οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στις ασφαλισμένες σελίδες. Όταν τελειώσετε, επιλέξτε "ΟΚ". Ο αριθμός χρηστών που μπορείτε να προσθέσετε είναι απεριόριστος. 

7. Θυμηθείτε να δημοσιεύσετε τη σελίδα σας μετά τις αλλαγές. Οι επισκέπτες της σελίδας θα παραπέπονται πλέον σε ένα παράθυρο εισόδου.

Σημείωση

 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "Ασφάλεια" για να απαγορεύσετε την πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας οποιαδήποτε στιγμή. 

Προσοχή

Χρήστες που έχουν πρόσβαση σε σελίδες με ασφαλισμένο περιεχόμενο έχουν πρόσβαση και σε κάθε άλλη ασφαλισμένη σελίδα του project σας. Ένας χρήστης που έχει πρόσβαση στην κλειδωμένη σελίδα "Α" έχει αυτόματα πρόσβαση και στην κλειδωμένη σελίδα "Β". 

Όταν κλειδώσετε μία σελίδα που έχει υποσελίδες, μην παραλείψετε να κλειδώσετε και αυτές. Εάν δεν το κάνετε, θα παραμείνουν προσβάσιμες για κάθε επισκέπτη και θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.