Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Παλιά πλατφόρμα WebnodeΑλλαγή του υποδείγματος (template)

Αλλαγή του υποδείγματος (template)

1. Στον editor σας κάντε κλικ στα "Υποδείγματα" στη γραμμή εργαλείων.

2. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε το υπόδειγμα που προτιμάτε. Κάντε κλικ για να το επιλέξετε. Μπορείτε αργότερα να επαναλάβετε τη διαδικασία και να επιλέξετε ένα άλλο.

Τα τελευταία μας υποδείγματα για προσωπικές και επιχειρηματικές ιστοσελίδες είναι προσαρμόσιμα (responsive). Αυτό σημαίνει πως η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται με τον ίδιο τρόπο είτε σε desktop είτε σε κινητή συσκευή, αφού προσαρμόζονται στο μέγεθος της οθόνης που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να βρείτε τα νέα προσαρμόσιμα υποδείγματα στο κάτω μέρος της καρτέλας "Επιχειρηματικές Κατηγορίες".

3. Κάντε κλικ στο "Χρήση υποδείγματος" για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή. Εάν επιθυμείτε να το αλλάξετε αργότερα, θα μπορείτε πάλι να επιλέξετε κάποιο άλλο.

4. Έχετε υπ' όψιν πως η αλλαγή υποδείγματος διατηρεί όλες τις πληροφορίες και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας ως έχουν. Μπορείτε να αλλάξετε το υπόδειγμά σας όσες φορές επιθυμείτε.  

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Μπορείτε να αλλάξετε ολόκληρο το background της ιστοσελίδας σας χρησιμοποιώντας ένα από τα templates που δίνουν αυτή τη δυνατότητα όπως τα Nevia και Breeze.

Mobile υπόδειγμα

Η έκδοση της ιστοσελίδας σας για κινητά δημιουργείται αυτόματα, συνεπώς μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό σχέδιο υποδείγματος για τη mobile έκδοση. Μπορείτε να αλλάξετε το mobile υπόδειγμα κάνοντας κλικ στην επιλογή "Υποδείγματα" - "Αλλαγή mobile υποδείγματος". 

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ένα υπόδειγμα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.