Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Παλιά πλατφόρμα WebnodeΔιαχείριση κατηγοριών άρθρων

Διαχείριση κατηγοριών άρθρων

Μπορείτε να διαχειριστείτε τις κατηγορίες άρθρων κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "Άρθρα" της γραμμής εργαλείων. Κάντε κλικ στο βέλος δίπλα από την κατηγορία. Μπορείτε να προσθέσετε μία κατηγορία άρθρων σε κάθε σελίδα του ιστότοπού σας, καθώς και να τη μετονομάσετε ή διαγράψετε. Μπορείτε επίσης να δείτε μία λίστα με όλα τα άρθρα μίας κατηγορίας

Συμβουλή

 Μπορείτε να προσθέσετε μία κατηγορία άρθρων σε διαφορετικά σημεία της ιστοσελίδας σας ταυτόχρονα. Έτσι, όταν προσθέτετε ένα νέο άρθρο, θα εμφανίζεται σε κάθε σελίδα του ιστότοπού σας που έχει ρυθμιστεί η κατηγορία.

Αν θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του άρθρου, κάντε κλικ στις "Ρυθμίσεις" στη μπάρα στο επάνω μέρος του

Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με τον τίτλο "Ρυθμίσεις άρθρου". Επιλέξτε τον αριθμό των αντικειμένων που θέλετε να εμφανίζεται σε αυτή την κατηγορία, πώς και σε τι σειρά θα εμφανίζονται στη σελίδα, κ.λπ. Κάντε κλικ στο "OK".

Αν θέλετε να διαγράψετε μία κατηγορία αντικειμένων από μία σελίδα του ιστότοπού σας (χωρίς να διαγραφεί από το σύστημα), κάντε κλικ στο κόκκινο X. 

Μπορείτε να διαγράψετε τελείως την κατηγορία (λ.χ. για όλες τις σελίδες σας) κάνοντας κλικ στο βέλος δίπλα από την επιλεγμένη κατηγορία κι επιλέγοντας "Διαγραφή".