Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Παλιά πλατφόρμα WebnodeΠροσθήκη ετικετών (tags)

Προσθήκη ετικετών (tags)

Οι ετικέτες είναι λέξεις ή/και φράσεις που περιγράφουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και διευκολύνουν την περιήγηση των επισκεπτών στα περιεχόμενά σας. Με τη Webnode, μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες σε σελίδες, άρθρα, εικόνες της φωτογκαλερί, στοιχεία καταλόγου, προϊόντα και κατηγορίες. Όλες οι ετικέτες θα εμφανίζονται σε ένα πεδίο περιεχομένου.

Εισαγωγή ετικετών 

1. Ενώ βρίσκεστε στον editor, μεταβείτε στη σελίδα στην οποία θέλετε να προσθέσετε ετικέτες.

2. Στη γραμμή εργαλείων, κάντε κλικ στις "Ιδιότητες".

3. Στο κάτω μέρος του παραθύρου "Ιδιότητες σελίδας" μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες. Όταν τελειώσετε κάντε κλικ στο "OK".

Εισαγωγή λίστας ετικετών

Το χαρακτηριστικό αυτό εμφανίζει όλες τις ετικέτες της ιστοσελίδας σας ώστε οι επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στις σελίδες οι οποίες τις περιέχουν.

1. Ανοίξτε τον editor και μεταβείτε στη σελίδα που θέλετε να προσθέσετε το widget.

2. Κάντε κλικ στο "Περισσότερα", επιλέξτε "Widgets" και στη συνέχεια "Λίστα Ετικετών".

3. Στο κάτω μέρος της σελίδας θα βρείτε ένα πεδίο με όλες τις ετικέτες σας. Οι ετικέτες αυτές θα εμφανίζονται σε διάφορα μεγέθη. Όσο πιο συχνή είναι η χρήση ενός όρου στην ιστοσελίδα σας, τόσο μεγαλύτερο και το μέγεθος της ετικέτας, και αντιστρόφως.


Συμβουλή

Κάντε κλικ στις "Ρυθμίσεις" στη μαύρη γραμμή που βρίσκεται στην κορυφή του widget ώστε να ρυθμίσετε το μέγιστο αριθμό ετικετών για αυτή τη σελίδα. Επιβεβαιώστε κάνοντας κλικ στο "OK". Μπορείτε επίσης να διαγράψετε ολόκληρο το πεδίο ετικετών κάνοντας κλικ στο κόκκινο Χ στην κορυφή.