Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Παλιά πλατφόρμα WebnodeΠώς να προσθέσετε φόρμα Εγγραφής Μελών

Πώς να προσθέσετε φόρμα Εγγραφής Μελών

Η λειτουργία εγγραφής μελών είναι ένα καταπληκτικό νέο εργαλείο που επιτρέπει στους επισκέπτες σας να εγγραφούν και να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπό προστασία σελίδες του ιστότοπού σας. Μετά τη διαδικασία εγγραφής, οι επισκέπτες σας - τα εγγεγραμμένα μέλη - θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε κάθε κλειδωμένη σελίδα του project σας. Διαθέτοντας τα στοιχεία ηλεκτρονικής επικοινωνίας των εγγεγραμένων μελών σας, θα μπορείτε να τους ενημερώνετε για νέα στοιχεία και σημαντικές ενημερώσεις της ιστοσελίδας σας. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στα Standard και Professional πακέτα μας για προσωπικές και επιχειρηματικές ιστοσελίδες. 

Για να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τη λειτουργία, θα χρειαστεί να προσθέσετε δύο διαφορετικές φόρμες στη σελίδα σας - τη Φόρμα Εγγραφής Μέλους και τη φόρμα Εισόδου Μέλους. 

Πώς να προσθέσετε τη φόρμα Εγγραφής Μελών
Η φόρμα εγγραφής μελών επιτρέπει στους επισκέπτες σας να εγγράφονται ως μέλη της ιστοσελίδας σας. Κάθε εγγραφή θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από εσάς, προτού το κάθε νέο μέλος να έχει πρόσβαση σε προστατευμένες με κωδικό σελίδες του project σας.
1. Μεταβείτε στον editor σας και ανοίξτε τη σελίδα στην οποία επιθυμείτε να τοποθετήσετε τη φόρμα εγγραφής μελών.

2. Επιλέξτε "Περισσότερα" στη γραμμή εργαλείων, έπειτα "Widgets" και σύρετε το widget με το όνομα "Φόρμα: Εγγραφή Μέλους" στο σημείο που επιθυμείτε.

3. Η φόρμα εγγραφής μελών θα εμφανιστεί στη σελίδα σας.

4. Μην ξεχάσετε να δημοσιεύσετε τη σελίδα έτσι ώστε η φόρμα εγγραφής να είναι ορατή στους επισκέπτες σας.

Κάθε φορά που ένας επισκέπτης συμπληρώνει τη φόρμα και επιβεβαιώνει την εγγραφή του, ένα μήνυμα επιβεβαίωσης θα εμφανίζεται στον ιστότοπο.

Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας (λ.χ. εσείς) θα λαμβάνει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα για τη νέα αίτηση εγγραφής που θα πρέπει να επιβεβαιώσει κάνοντας κλικ στην επιλογή "εδώ".

Μπορείτε επίσης προσθαφαιρείτε μέλη μέσω της Διαχείρισης Εισόδου Μελών.

Πώς να προσθέσετε φόρμα Εισόδου Μελών
Χάρη σε αυτή τη νέα φόρμα, τα εγγεγραμένα μέλη σας μπορούν να έχουν πρόσβαση σε προστατευμένες σελίδες της ιστοσελίδας σας.
1. Επιλέξτε "Περισσότερα", έπειτα "Widgets", μετά κάντε κλικ στη "Φόρμα: Είσοδος Μέλους" και σύρετέ τη στο επιθυμητό σημείο.


2. Η φόρμα εισόδου μελών θα εμφανιστεί στη σελίδα σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

 Εισάγετε την φόρμα εισόδου στο project σας μέσα από τις "Ρυθμίσεις για προχωρημένους", έτσι ώστε να εμφανίζεται σε κάθε σελίδα του project σας.