Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Παλιά πλατφόρμα WebnodeΕισαγωγή στη Webnode - Περιγραφή του editor

Εισαγωγή στη Webnode - Περιγραφή του editor

Στον online editor μπορείτε να επεξεργαστείτε την ιστοσελίδα σας και να προσθέσετε νέο περιεχόμενο. Στο επάνω μέρος θα βρείτε μία γραμμή εργαλείων με τη βοήθεια των οποίων θα διαχειρίζεστε τη ιστοσελίδα σας. Κάθε σελίδα είναι χωρισμένη σε τμήματα που αποτελούνται από πεδία περιεχομένου, στα οποία μπορείτε να προσθέσετε διάφορα στοιχεία (κείμενα, μενού, νέα, ετικέτες, στοιχεία επικοινωνίας, κ.λπ.). Θα δείτε μία μπάρα στο επάνω μέρος κάθε πεδίου. Κάνοντας κλικ στο κείμενο της μπάρας ("Επεξεργασία πεδίου", "Επεξεργασία μενού", κ.λπ.) έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε το περιεχόμενό του. 

Προσθήκη νέου περιεχομένου
Μπορείτε να προσθέσετε νέο περιεχόμενο κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε κουμπί της κατηγορίας "Περιεχόμενα" του editor. 

Επεξεργασία περιεχομένου
Μπορείτε να μετακινήσετε ένα πεδίο περιεχομένου της ιστοσελίδας σας από το ένα σημείο στο άλλο "πιάνοντας" το πεδίο με το ποντίκι (κάντε αριστερό κλικ και κρατήστε το πατημένο ώσπου να μπορεί να μετακινηθεί η μαύρη μπάρα) και σύροντάς το στο σημείο που θέλετε (αφήνοντας το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού).  




Κάνοντας κλικ στην "Επεξεργασία πεδίου" μπορείτε να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. 


Διαγραφή περιεχομένου
Εάν επιθυμείτε να διαγράψετε ένα πεδίο περιεχομένου, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα κάνοντας κλικ στο κόκκινο "Χ" της μαύρης μπάρας. 


Σημείωση

Πλέον γνωρίζετε τα βασικά για το πόσο απλή είναι η χρήση της Webnode! Εάν θέλετε να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε κείμενα και εικόνες, συμβουλευτείτε τα άρθρα μας Προσθήκη κειμένου και Προσθήκη εικόνων.