Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Παλιά πλατφόρμα WebnodeΡυθμίστε τα RSS

Ρυθμίστε τα RSS

Τα RSS είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μπορείτε να ενημερώνετε τους επισκέπτες σας για τα νέα της ιστοσελίδας σας. Η τροφοδοσία RSS παράγει αυτόματα σύντομα μηνύματα από αρχεία νέων ή άλλο περιεχόμενο που δημιουργείται στην κατηγορία "Άρθρα". Η τροφοδοσία RSS στη συνέχεια, στέλνει αυτά τα μηνύματα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας. 


Οι επισκέπτες μπορούν να προσθέσουν το RSS σας σε προγράμματα ανάγνωσης RSS κάνοντας κλικ στην επιλογή "RSS". Τότε, κάθε φορά που πεοσθέτετε περιεχόμενο μέσω της επιλογής "Άρθρα", η τροφοδοσία RSS το καταχωρεί, και στέλνει τις πληροφορίες στους επισκέπτες σας. Με αυτό το εργαλείο, οι επισκέπτες μπορούν να μένουν πάντοτε ενημερωμένοι για τα νέα που δημοσιεύετε στη σελίδα σας. 


Η Webnode όχι απλά παράγει τροφοδοσίες RSS με το περιεχόμενό σας, αλλά διευκολύνει και τη δημοσίευση περιεχομένου από άλλες ιστοσελίδες. Εάν επιθυμείτε να δημοσιεύσετε πληροφορίες για πολιτιστικά γεγονότα στην πόλη σας ή θέματα για τα οποία γράφουν οι φίλοι σας, μπορείτε να αντιγράψετε τη διεύθυνση RSS της σελίδας από την οποία επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις, και να το προσθέσετε σε ένα πρόγραμμα παραγωγής RSS όπως το FeedWind ή το Feed Informer. Ρυθμίστε τις παραμέτρους και αντιγράψτε τον κώδικα HTML. Τέλος, επικολλήστε τον κώδικα στον editor ως widget ("Περισσότερα" - "Ενσωμάτωση Κώδικα"). 


ΠΡΟΣΟΧΗ

Δεν είναι δυνατή η διαγραφή του RSS, παρά μόνο η απενεργοποίησή του. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

1. Μη κάνοντας χρήση της επιλογής "Άρθρα" ώστε να αποδευχθεί η αυτόματη δημιουργία τροφοδοσιών RSS.
2. Στις ρυθμίσεις του RSS (ανοίξτε κάνοντας κλικ στο "RSS" δίπλα από τα εικονίδια "Χάρτης ιστοσελίδας" και "Εκτύπωση") κάντε κλικ στο "Ναι" στην επιλογή "Ανατροφοδότηση RSS". Στα πεδία κάτω από το "Ανακατεύθυνση RSS", προσθέστε μία μη-υπάρχουσα διεύθυνση (URL), όπως http://xxx.webnode.com/rss/something.xml. Έτσι, δε θα δημιουργούνται τροφοδοσίες RSS.