Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Παλιά πλατφόρμα WebnodeΓιατί δεν εμφανίζεται η σελίδα μου στα αποτελέσματα του Google/Yahoo/Bing;

Γιατί δεν εμφανίζεται η σελίδα μου στα αποτελέσματα του Google/Yahoo/Bing;

Οι μηχανές αναζήτησης απαιτούν κάποιο χρόνο ώσπου να επεξεργαστούν μία νέα ιστοσελίδα και να την προσθέσουν στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και πάνω από μία εβδομάδα. Ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη θέση της σελίδας σας, είναι η ύπαρξη συνδέσμων προς αυτήν σε άλλες ιστοσελίδες ( τα λεγόμενα backlinks). Mάθετε περισσότερα για τα backlinks: http://en.wikipedia.org/wiki/Backlink.

Πολλά επίσης εξαρτώνται από το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Το πρωτότυπο και ενδιαφέρον περιεχόμενο προσελκύει περισσότερους επισκέπτες. Η σωστή μορφή των κειμένων σας είναι επίσης μεγάλης σημασίας: χρησιμοποιείτε σωστά επικεφαλίδες, παραγράφους και τίτλους, ώστε το περιεχόμενό σας να είναι ευανάγνωστο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Μπορείτε πάντοτε να επισπεύσετε χειρωνακτικά την εμφάνιση της σελίδας σας στα αποτελέσματα του Google δημιουργώντας ένα δωρεάν λογαριασμό στην υπηρεσία Webmaster Tools και υποβάλλοντας το χάρτη της ιστοσελίδας σας (sitemap). Η Google με αυτό τον τρόπο θα επεξεργαστεί γρηγορότερα το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και θα το καταχωρήσει στα αποτελέσματα σχεδόν άμεσα.