Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Παλιά πλατφόρμα E-shopΠαρακολούθηση παράδοσης προϊόντος

Παρακολούθηση παράδοσης προϊόντος

Η παρακολούθηση των παραγγελιών είναι χρήσιμη ώστε να γνωρίζουν οι πελάτες σας πού βρίσκεται το πακέτο τους οποιαδήποτε στιγμή.

Μπορείτε να τη ρυθμίσετε σωστά ακολουθώντας τα εξής βήματα:

1. Μεταβείτε στη σελίδα διαχείρισης του e-shop σας.

2. Κάντε κλικ στις "Ρυθμίσεις e-shop" και στη συνέχεια κάντε κλικ στο "Μέθοδοι αποστολής" της επόμενης σελίδας.

3. Επιλέξτε τη μέθοδο αποστολής που θέλετε να επεξεργαστείτε.

4. Στο πεδίο "URL εντοπισμού παραγγελίας" συμπληρώστε το URL της μεταφορικής υπηρεσίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ίσως λίγο πολύπλοκο, και για αυτό θα το εξηγήσουμε με τη χρήση παραδείγματος.

Μία από τις προσφερόμενες μεθόδους αποστολής είναι η DHL. Μεταβείτε στη σελίδα της DHL και κάντε κλικ στο "Express". Στην κατηγορία "Αναζήτηση" του υπο-μενού, κάντε κλικ στο "Αναζήτηση με βάση Αναφορά Αποστολέα". Έπειτα συμπληρώστε τον αριθμό παραγγελίας που δώσατε στην εταιρεία μεταφοράς και κάντε κλικ στο "Αναζήτηση." 

Τώρα αντιγράψτε το URL στην ιστοσείδα της DHL και αντικαταστήστε το κομμάτι {PACKAGE_ID} με τον αριθμό παραγγελίας. Επίσης, συμπληρώστε το URL στο πεδίο "URL εντοπισμού παραγγελίας".

ΣΗΕΙΩΣΗ

Η διαδικασία αυτή (έως και το βήμα 4) απαιτείται μόνο κατά την πρώτη παραγγελία. Εάν ρυθμιστεί σωστά, θα λειτουργεί και για μελλοντικές αποστολές χωρίς περαιτέρω ρύθμιση.

5. Όλα είναι πλέον έτοιμα. Η παραγγελία ολοκληρώθηκε, το δέμα εστάλη και η μεταφορική υπηρεσία σας παρείχε τον κωδικό παρακολούθησης. Μεταβείτε στη δαιχείριση του project και κάντε κλικ στις "Παραγγελίες".

6. Επιλέξτε το πακέτο στο οποίο θέλετε να προσθέσετε τον κωδικό παρακολούθησης. Κάντε κλικ επάνω του.

7. Κάντε κλικ στο "Αποστολή προϊόντων".

8. Σε αυτό το παράθυρο, επιλέξτε τη μέθοδο αποστολής και συμπληρώστε τον κωδικό. Ο πελάτης σας θα λάβει ένα αυτόματο e-mail με τη διεύθυνση παρακολούθησης της παραγγελίας.