Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Παλιά πλατφόρμα E-shopΠροσθήκη στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού

Προσθήκη στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού

Οι πελάτες σας μπορούν να πραγματοποιήσουν πληρωμές στο e-shop σας χρησιμοποιώντας υπηρεσίες όπως το PayPal ή τραπεζική μεταφορά. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις μεθόδους πληρωμής ακολουθώντας τις οδηγίες στο άρθρο Ρυθμίστε τη μέθοδο πληρωμής.

Μπορείτε να προσθέσετε πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού στο e-mail που στέλνεται αυτόματα στους πελάτες σας μετά από κάποια αγορά, ή να τις προσθέσετε σε κάποια από τις σελίδες συστήματος. Οι πελάτες σας μπορούν τότε να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία ώστε να πραγματοποιήσουν τραπεζική μεταφορά.

Προσθήκη στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού στο ενημερωτικό e-mail 
1. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις αυτόματες απαντήσεις που στέλνονται μετά από κάθε αγορά που γίνεται στο e-shop σας μεταβαίνοντας στη σελίδα διαχείρισἠς του και κάνοντας κλικ στις "Ρυθμίσεις E-shop" και στη συνέχεια στα "Μηνύματα E-mail".

2. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το κείμενο του e-mail κάνοντας κλικ επάνω του. Το καταλληλότερο μήνυμα για να προσθέσετε τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού σας είναι το e-mail "Purchase order confirmation" ("Επιβεβαίωση τοποθέτησης παραγγελίας").

3. Σας προτείνουμε να προσθέσετε τον αριθμό ανάμεσα στα κείμενα "Additional comments" ("Πρόσθετα σχόλια) και "Best regards" ("Με εκτίμηση"). Αποθηκεύστε κάνοντας κλικ στην "Αποθήκευση".

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Μπορείτε να επαναφέρετε το αρχικό κείμενο κάνοντας κλικ στο "Επαναφορά προεπιλεγμένου κειμένου" στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου "Eπεξεργασία μηνύματος e-mail".

Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού σε σελίδα του συστήματος
Οι σελίδες συστήματος δημιουργούνται αυτόματα με κάθε ιστοσελίδα και δεν είναι δυνατό να διαγραφούν. Η σελίδα συστήματος χρησιμοποιείται για δυναμικές σελίδες όπως ο χάρτης ιστοσελίδας (sitemap), αρχεία άρθρων, το ''η σελίδα δε βρέθηκε", κ.λπ. 

1. Μπορείτε να ανοίξετε μία σελίδα συστήματος κάνοντας κλικ στο "Μεταβείτε στη σελίδα" της γραμμής εργαλείων. Έπειτα, κάντε κλικ στο "+" δίπλα από τις "Σελίδες συστήματος".

2. Επιλέξτε τη σελίδα στην οποία θέλετε να προσθέσετε τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, για παράδειγμα στη σελίδα "Ολοκληρώθηκε".

3. Προσθέστε ένα πεδίο κειμένου κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "Κείμενο και εικόνες" της γραμμής εργαλείων, ή σύρετέ το στο πεδίο με επιγραφή "Εδώ μπορείτε να σύρετε και να βάλετε νέο περιεχόμενο ή να μετακινήσετε το υπάρχον περιεχόμενο". 

4. Αφού κάνετε κλικ στην "Επεξεργασία πεδίου", μπορείτε να προσθέσετε τις πληροφορίες τραπεζικού λογαριασμού που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο πελάτης σας για να πραγματοποιήσει πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος.