Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Παλιά πλατφόρμα E-shopΕισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων

Εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων

Η δυνατότητα εισαγωγής και εξαγωγής προϊόντων επιτρέπει τη μαζική τροποποίηση των προϊόντων του e-shop σας.

Η δυνατότητα Εισαγωγής και Εξαγωγής είναι διαθέσιμη στα Standard και Professional Premium πακέτα μας. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε τις υπηρεσίες που έχετε στη διάθεσή σας, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο αντίστοιχο άρθρο οδηγιών μας: Πώς μπορώ να αποκτήσω τις Premium υπηρεσίες;

1. Μεταβείτε στη σελίδα διαχείρισης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και κάντε κλικ στο "Εισαγωγή και Εξαγωγή" της ενότητας "Διαχείριση E-shop".

2. Επιλέξτε "Εξαγωγή" και κάντε κλικ στη "Συνέχεια".

3. Επιλέξτε τον τύπο αρχείου που επιθυμείτε και κάντε κλικ στη "Συνέχεια".

4. Ανοίξτε το αρχείο για επεξεργασία. Θα δείτε πως έχει δημιουργηθεί ένας πίνακας με τα προϊόντα του καταστήματός σας. Τροποποιήστε τις λεπτομέρειες των προϊόντων όπως επιθυμείτε.

5. Αφού τελειώσετε, ανεβάστε το τροποποιημένο αρχείο στο ηλεκτρονικό κατάστημα επιλέγοντας "Εισαγωγή" από την ενότητα "Εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων". Κάντε κλικ στη "Συνέχεια".

6. Κάντε κλικ στην "Αναζήτηση" ώστε να εντοπίσετε το αρχείο στον υπολογιστή σας. Πριν συνεχίσετε, επιλέξτε αν θέλετε να συγχρονίσετε το προϊόν σας ή όχι (περισσότερες πληροφορίες για το τι σημαίνει αυτό θα βρείτε στο παράθυρο). Έπειτα κάντε κλικ στη "Συνέχεια".

7. Το αρχείο σας θα ανέβει στο σύστημα. Κάντε κλικ στο "Τέλος".

8. Ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί, περιέχοντας μία σύνοψη των αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν στο αρχείο. Κάντε κλικ στο "OK".