Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Premium ΥπηρεσίεςΠληροφορίες για την Αυτόματη Ανανέωση

Πληροφορίες για την Αυτόματη Ανανέωση

Η αυτόματη ανανέωση των υπηρεσιών σας είναι μία χρήσιμη λειτουργία που αποτρέπει την απώλεια του domain σας λόγω λήξης του, ή την μη παροχή υπηρεσιών λόγω λήξης των Premium υπηρεσιών σας. Όταν πλησιάζει η ημερομηνία λήξης των υπηρεσιών ή του domain σας, η Webnode ανανεώνει αυτόματα τις υπηρεσίες χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για την πρώτη σας αγορά.

1. Κατά την πρώτη σας πληρωμή για υπηρεσίες της Webnode που πραγματοποιείται μέσω PayPal ή κάρτας, η μέθοδος πληρωμής αποθηκεύεται στο σύστημα πληρωμών της Webnode με σκοπό την ανανέωση των υπηρεσιών σας. Παρακαλούμε να έχετε υπ' όψιν πως η αυτόματη ανανέωση ενεργοποιείται αυτόματα όταν κάνετε την αγορά σας. 

2. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις αυτόματες ανανεώσεις στη διαχείριση του project σας και κάνοντας κλικ στις Αγορασμένες υπηρεσίες και τιμολόγια.


3. Μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση της αυτόματης ανανέωσης οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στις Ρυθμίσεις.


4. Στην καρτέλα Γενικές ρυθμίσεις, κάντε κλικ στις Ενεργές υπηρεσίες και τιμολόγια.


5. Εδώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωσης για κάθε υπηρεσία σας, οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας.