Hulppagina
Hulp-startpaginaPremium dienstenToegang toelaten tot met wachtwoord beveiligde pagina's

Toegang toelaten tot met wachtwoord beveiligde pagina's

Het is standaard ingesteld dat je elk nieuw lid van je website handmatig moet goedkeuren. Je hebt ook de mogelijkheid om de goedkeuring automatisch in te stellen via Instellingen.

1. Klik op Instellingen.

2. In de Website Instellingen tabblad kan je handmatig goedkeuring van leden uitschakelen door te klikken op Registraties handmatig goedkeuren. Als de knop grijs is, worden alle nieuwe leden automatisch goedgekeurd.
Nadat je het registratieverzoek van een nieuwe gebruiker, dat is ingediend via het registratieformulier op uw website, hebt goedgekeurd, ontvangt de gebruiker een automatische e-mail waarin wordt gemeld dat deze is goedgekeurd en nu toegang heeft tot de beveiligde pagina's van jouw website. Alle gebruikers waarvan je de registratie aanvragen afkeurt, ontvangen geen meldingen. Houd er rekening mee dat als je een lid handmatig aan de lijst met goedgekeurden toevoegt, deze gebruiker geen meldingen ontvangt. Je dient deze gebruiker persoonlijk op de hoogte te stellen.
Als de automatische goedkeuring is ingeschakeld, krijgt een nieuwe gebruiker onmiddellijk na registratie toegang tot de met wachtwoord beveiligde pagina's. Als je ervoor kiest om nieuwe leden handmatig goed te keuren, zal je een melding over nieuwe registraties ontvangen. Je kan de toegang van de gebruiker rechtstreeks vanuit deze e-mail bevestigen of blokkeren.

E-mail notificaties over nieuwe registraties kunnen gewijzigd worden onder Website Instellingen, door te klikken op Leden Instellingen en vervolgens op E-mail Wijzigen.Je kan de lijst met leden beheren, na het inloggen op het overzicht van je website en onder de sectie Geregistreerde leden van de website.
Je zal de lijst met geregistreerde leden te zien krijgen. Je kan de geregistreerde leden goedkeuren of blokkeren, of je kan nieuwe gebruikers handmatig toevoegen door te klikken op Lid toevoegen.

Gebruikersaccounts kunnen verwijderd worden door een gebruiker te selecteren en vervolgens op Lid verwijderen te klikken.