Käyttäjän opas
AloitussivuPremium palvelutKuinka automaattinen varmuuskopiointi toimii

Kuinka automaattinen varmuuskopiointi toimii

Tässä oppaassa opit ostamaan ns. VIP-suojauksen, eli automaattisen varmuuskopion kotisivuston sisällöstä Webnode-projektissasi, sekä kuinka tämä toiminto toimii.

Osta ominaisuus:

Automaattisen varmuuskopioinnin voi ostaa kaikkien premium-palvelupakettien kanssa (Limitedista Profiin). Se ei ole käytettävissä ilmaisessa versiossa.

Voit valita toiminnon suoraan tilauslomakkeesta klikkaamalla oikeaa kenttää.


Automaattisen varmuuskopion voi ostaa:

1. Kun ostat uuden paketin
2. Kun uusit / laajennat pakettia manuaalisesti
3. Kun päivität korkeampaan pakettiin (jos palvelua ei ole jo ostettu) 

Automaattisten varmuuskopioiden hinnasto:

Limited: 5.90 € / vuosi
Mini: 9.90 € / vuosi
Standard: 14.90 € / vuosi
Profi: 19.90 € / vuosi

Eri hinnasto jokaiselle paketille antaa projektin odotettu suurempi koko ja kokonaistalletus.

Jos olet kiinnostunut peruuttamaan tämän maksullisen palvelun, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme ennakkomaksutuotteiden muutoksissa ja mahdollisissa hyvityksissä.


Automaattisten varmuuskopioiden hinnasto:

Automaattiset varmuuskopiot luodaan päivittäin klo 05.00 (suhteessa projektin aikavyöhykkeeseen), mutta vain 3 automaattista varmuuskopiota tallennetaan milloin tahansa:

- Ensimmäisen viikon aikana viimeisten 3 päivän varmuuskopiot tallennetaan..
- Toisen viikon aikana 2 viimeisen päivän ja viimeisen sunnuntain varmuuskopiot tallennetaan .
- Kolmannesta viikosta lähtien tallennamme varmuuskopiot kyseisen päivän aamusta ja kahdesta edellisestä sunnuntaista .

Automaattinen varmuuskopiointi on siten käytettävissä jokaisen päivän aamusta alkaen, ja se voidaan palauttaa aikaisintaan kolmen viikon ajalta.

Automaattisen varmuuskopioinnin edellyttämä tallennustila ei ole osa nykyisen Premium-paketin tarjoamaa tallennustilaa. Automaattiset varmuuskopiot eivät siis kuluta sivustosi tallennustilaa. Sama ei koske manuaalisia varmuuskopioita

Kun kaksi identtistä varmuuskopiota luodaan (projektiin ei tehty muutoksia ja saman sivuston sisältö varmuuskopioitiin), luodaan kaksoiskopio, joka ei vie enemmän lisätilaa palvelimella. Jos kaksoiskopio poistetaan, palvelimen tilaa ei lisätä.

Automaattiset varmuuskopiot sisältävät projektin koko sisällön, mukaan lukien käyttäjätiedot, kuten verkkokaupan tilaukset tai tiedot rekisteröidyistä asiakkaista. Postilaatikoiden sisällöstä ei kuitenkaan tehdä varmuuskopioita.

Varmuuskopion palauttaminen:

Projekti voidaan palauttaa varmuuskopiosta sivuston Hallintapaneelin Varmuuskopiointi -osiosta. Jossa ne ovat yhdessä manuaalisesti luotujen varmuuskopioiden kanssa (saatavana vain Premium Standard- ja Profi-paketeissa). 


1. Klikkaa projektin yksityiskohdissa Hallintapaneeli ja sitten Varmuuskopiointi.


2. Klikkaa Palauta valitun varmuuskopion vierestä.

3. Vahvista Palauta varmuuskopio -painikkeella.


4. Olet palauttanut varmuuskopion onnistuneesti.


5. Varmuuskopiointi -osiossa voit myös keskeyttää varmuuskopioiden luomisen valitsemalla Keskeytä.

Delete

VIHJE:

Automaattisten varmuuskopioiden lisäksi on mahdollista suorittaa myös manuaalinen varmuuskopiointi, joka on saatavana Standard- tai Profi-paketin kanssa.