Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Premium ΥπηρεσίεςΕπιτρέψτε Πρόσβαση στις Κλειδωμένες Σελίδες

Επιτρέψτε Πρόσβαση στις Κλειδωμένες Σελίδες

Από προεπιλογή, θα πρέπει να εγκρίνετε κάθε νέος μέλος της ιστοσελίδας σας χειρωνακτικά. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη έγκριση, κάνοντας κλικ στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

1. Κάντε κλικ στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

                Click Settings

2. Στις Ρυθμίσεις, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την χειρωνακτική έγκριση των μελών σας κάνοντας κλικ στην επιλοχή Μη αυτόματη έγκριση εγγραφών. Αν το κουμπί είναι γκρι, όλα τα νέα μέλη θα εγκρίνονται αυτόματα. 

                   Approve registrations

Αφού εγκρίνετε ένα νέο αίτημα εγγραφής στην ιστοσελίδα σας, ο χρήστης θα λάβει ένα αυτόματο email επιβεβαιώσης της αποδοχής και της πρόσβασης στις κλειδωμένες σελίδες σας. Οι χρήστες που απορρίπτετε δε θα λάβουν ειδοποίηση. Ομοίως, αν προσθέσετε χειρωνακτικά έναν χρήστη στη λίστα εγγεγραμμένων χρηστών, δε θα λάβει ειδοποίηση και θα πρέπει να τον ενημερώσετε προσωπικά.

Αν έχετε ενεργοποιήσει την αυτοματη έγκριση, κάθε νέος χρήστης θα αποκτά πρόσβαση στις κλειδωμένες σελίδες σας αμέσως μετά την εγγραφή. Επιλέγοντας τη χειρωνακτική έγκριση, θα λαμβάνετε ενημέρωση κάθε φορά που υπάρχει νέο αίτημα εγγραφής. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ή να απορρίψετε την πρόσβαση του εκάστοτε χρήστη απευθείας από το παρακάτω email που θα λάβετε.

                      Allow or block access

Οι ειδοποιήσεις email για νέες εγγραφές μπορούν να τρποποιηθούν στη σελίδα εγγραφής μελών, κάνοντας κλικ στην Εγγραφή και στη συνέχεια στην Eιδοποίηση email.

                  Change email

Μπορείτε να διαχειριστείτε τη λίστα μελών σας κάνοντας αφού εισέλθετε στη διαχείριση της ιστοσελίδας σας και κάνετε κλικ στην επιλογή Εγγεγραμμένα μέλη.

                  Registered members

Θα δείτε μία λίστα με όλα τα εγγεγραμμένα μέλη. Μπορείτε να εγκρίνετε ή να μπλοκάρετε τα μέλη σας, καθώς και να προσθέσετε νέους χρήστες χειρωνακτικά κάνοντας κλικ στην Προσθήκη μέλους.

                Add member

Μπορείτε να διαγράψετε λογαριασμούς μελών επιλέγοντας ένα χρήστη και κάνοντας κλικ στη Διαγραφή μέλους.

                   Delete member

Μπορείτε επίσης να εγκρίνετε, διαγράψετε ή μπλοκάρετε χρήστες μαζικά.

              Edit more users