Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Επεξεργασία ΙστοσελίδαςΔιαγραφή Ενοτήτων

Διαγραφή Ενοτήτων

1. Μετακινήστε τον κέρσορα στην ενότητα που θέλετε να διαγράψετε. Το κουμπί ρυθμίσεων θα εμφανιστεί στην επάνω δεξιά γωνία της ενότητας.

2. Κάντε κλικ στη Διαγραφή.

3. Επιβεβαιώστε τη διαγραφή.

4. Δημοσιεύστε τις αλλαγές.

Συμβουλή

Αν θέλετε να διαγράψετε την ενότητα αλλά να διατηρήσετε το περιεχόμενο εντός της, μπορείτε να μετακινήσετε το περιεχόμενο σύροντάς το σε διαφορετική ενότητα.