Help center

How can we help You?

Support HomeDomeinenPrivé Domeinregistratie

Privé Domeinregistratie

Als je graag jouw persoonsgegevens, zoals naam of adres wilt verbergen voor openbaar toegankelijke databanken, kan je de privé- of anonieme domeinregistratie activeren. Anders zullen de gegevens die je bij het registreren van een domein hebt ingevuld, beschikbaar zijn in de publieke registers van domeinen en zal iedereen jou kunnen contacteren.

Je kan de privé registratie aankopen tijdens het registreren van een domein door het vakje Bescherm mijn privacy aan te vinken. De kost van de privé registratie is € 7.95/jaar. Deze dienst is enkel beschikbaar voor de geselecteerde domeinen.

Als je besluit om de privé registratie te activeren, zal het bedrijf Anonymous Domains (Ltd) als domeineigenaar vermeld worden in alle openbare databanken voor domeinen. Door de privé registratie te activeren ga je ook akkoord met de Algemene Voorwaarden voor het gebruikmaken van de Diensten van dit Bedrijf.

Jouw persoonsgegevens zullen worden verborgen en zullen niet doorgegeven worden aan derden. Houd er rekening mee dat zelfs als de domeinregistratie privé is, het noodzakelijk is om de correcte gegevens in te vullen tijdens het registreren van een domein. Als de gegevens van de domeineigenaar niet correct zijn, behoudt de openbare domeinregistratie zich het recht om het domein te verwijderen.