Nápověda
Hlavní stránkaPráce s obsahemJak publikovat změny

Jak publikovat změny

1. Klikněte na PUBLIKOVAT. 

2. Všechny změny, které jste na webu udělali, budou ihned viditelné pro vaše návštěvníky.

Tip: Publikování probíhá pro všechny stránky webu najednou. Stránky, které nechcete publikovat, můžete skrýt stisknutím tlačítka Zobrazit stránku v menu ve správci stránek.