Help center
Support HomeAffiliatesDirectLinkleri onaylama

DirectLinkleri onaylama

DirectLinkler sitenize direkt olarak URL'sinde fazladan parametreler olmadan bağlantı vermenize olanak sağlayan bir araçtır. Örneğin, bunun yerine: http://www.webnode.com/?a_aid=12345&a_bid=67890 sadece bunu kullanabilirsiniz: http://www.webnode.com. Bu tür bağlantı vermenin bir çok avantajı vardır:

Ziyaretçi Affiliate bağlantısına tıkladığını bilmez
Birçok kişi affiliate bağlantısı olduğu farkedilen bir bağlantıya tıklamaya istekli değildir. Eğer blogunuzda veya inceleme sitenizde ortaklık bağlantılarına yer verecekseniz, ziyaretçileriniz önerilen üründen komisyon kazanacağınızın farkına varır ve blogunuzda ki inceleme yazınıza olan güveni ve verilen linke tıklama oranı azalır. Eğer directlinkleri kullanırsanız kimse bu ürünü sunduğunuzun farkına varmayacaktır.

Ziyaretçiler sizin Affiliate parametrelerinize zarar veremez ve onları kaldıramazlar
Her hangi bir dezavantaj bulunmamasına rağmen affiliate linklerinden alışveriş yapmak istemeyenler vardır. böyle kişiler bağlantıyı kopyalayarak başka sayfada affiliate uzantısını silerek giriş yaparlar. Eğer DirectLink kullanırsanız bunların hiçbiri hakkında endişelenmenize gerek  kalmaz

1. Affiliate hesabınıza giriş yapın ve "DirectLinks" baplantısına tıklayın.

2. "Add URL" üzerine tıklayın.

3. Açılan sayfa "DirectLink" sayfasıdır. "URL" kısmına kendi web sitenizin adresini girin ve "Save" butonuna tıklayın. 

İPUCU:

Web sitenizin tüm URL'sini ekleme gerekliliği yoktur. URL'nize yıldız eklemeniz yeterli olacaktır.(örneğin: *.mysite.webnode.com*). Sonrasında işlem  aşağıdaki adreslere uygulanmış olacaktır:
www.mywebsite.webnode.com, alt alan adı: mysite.webnode.com, www.mywebsite.webnode.com/algo.html, www.mywebsite.webnode.com/dir/algo.php?vb.

4. Web site adresinizin statüsü "Pending" olarak (beklemede) görünecektir ve onay için bekleyecektir.

5. Adresiniz onaylandığında statüsü "Approved" olarak değişir.