Help center
Support HomeE-mağazaBanka hesabı bilgilerinin eklenmesi

Banka hesabı bilgilerinin eklenmesi

Ziyaretçileriniz e-mağazanızda PayPal ve banka transferi ile ödeme yapabilirler. Ödeme yöntemini ayarlama makalesinden ödeme yöntemlerini nasıl ayarlayacağınızı görebilirsiniz.

Banka bilgilerinizi sipariş sonunda müşterilerinize gönderilen otomatik e-postaya ekleyebilir yada sistem sayfalarından birine yerleştirebilirsiniz. Böylece müşterileriniz banka bilgileriniz alarak transfer ile ödeme yapabilirler.

E-postaya banka hesap bilgileri girme
1."E-mağaza ayarları"ndan "E-posta mesajları"na giderek kullanıcılarınızın alışverişlerinde otomatik olarak gönderilen mesajları yönetebilirsiniz. 

2. Üzerine tıklayarak mesajı değiştirebilirsin. Banka hesabınızı eklemek için en uygun mesaj "Sipariş onayı" e-postasıdır. 3. Banka bilgilerinizi girmek için en ideal alan ise  "Ek bilgiler" ve "Saygılarımla" yazılarının arasıdır. "Kaydet"e tıklayarak değişklikleri kaydedin. 

İPUCU:

"Metin varsayılanına sıfırla" bağlantısına tıklayarak ilk haline geri alabilirsiniz.

Sistem sayfasına banka bilgisi ekleme
Sistem sayfaları her web site ile oluşturulur ve silinemezler. Bir sistem sayfasi site haritası, makale arşivleri, ya da sayfa bulunamadı gibi dinamik sayfalar için kullanılır.

1.  Araç çubuğunda bulunan "Sayfaya git" aracına tıklayın. Sonra "Sistem sayfaları"na tıklayın.

2. Banka bilgilerinizi ekleyeceğiniz sayfayı seçin. Örneğin "Bitti" sayfası.

3. "Metinler ve resimler" aracı ile bu sayfadaki boş alana metin bloğu ekleyin.

4. "İçerik düzenle"ye tıkladıktan sonra kullanıcılarınızın banka transferi ile ödeme yapacağı banka bilgilerini bu alana girebilirsiniz.