Help center
Support HomeWidget, Gadget, vb.İletişim formu ekleme

İletişim formu ekleme

İletişim formu ziyaretçilerinizin web siteniz üzerinden sizle iletişime geçmesini sağlayan mükemmel bir araçtır. Aşağıda iletişim formunu nasıl ekleyebileceğiniz ve yöneteceğiniz hakkında açıklamayı bulacaksınız.

Sitenizin ücretsiz versiyonu ile de 5 öğe ekleyebileceğiniz bir iletişim formu oluşturabilirsiniz. Premium paket ile ise 28 adede kadar öğe ekleyebilirsiniz.
Dosya yükleme seçeneği de herhangi bir Premium paketin parçasıdır. Dosya boyutu limiti 3 MB ile sınırlıdır.
Web sitenize ekleyebileceğiniz form sayısında bir limit bulunmamaktadır. Formun kötüye kullanımı anti-spam Captcha sistemi ile korunmaktadır.

İletişim formunu oluşturma:
1. Sayfanıza form eklemek için, Araç çubuğunda "Form", "Bizimle iletişime geçin"e basılı tutarak sayfada istediğiniz yere bıraktıktan sonra form oluşturucu açılacaktır.

2. Alanları değiştirmek için, "Formu düzenle" kısmına tıklayınız.

3. Öğelerin yerlerini değiştirmek için sürükle bırak ile istediğiniz alana taşıyınız. Alanın başlığını değiştirmek için, düzenleyebileceğiniz önceden tanımlanmış yazıya tıklayın.

4. Öğeyi silmek için çark işaretine tıklayın ve "Sil" i seçin. 

5.  Ayrıca doldurulması zorunlu alan olup olmadığını seçebilirsiniz. Bunun için, sağ tarafta bulunan çark işaretine tıklayarak "Zorunlu" kısmını seçin. 

Bildirim e-posta adresi ayarlama
1. Bildiri e-posta ayarlaması için siyah araç çubuğunda bulunan çark işaretine tıklayınız. 

2. E-posta adresinizi "E-posta adresi" alanına girin. 

Form gönderme sonrası
Form gönderildikten sonra iki seçeneğiniz bulunmaktadır. Ekranda belirlediğiniz bir yazı belirir yada ziyaretçiniz otomatik olarak belirlediğiniz sayfaya yönlendirilir.

1. Form gönderildikten sonra görüntülenen mesajı değiştirmek için, önceden yazılmış metin alanında ki "Teşekkürler!" yazısını değiştirebilirsiniz.

2. Ziyaretçinizi web sitenizin başka bir sayfasına yönlendirmek için, "Mesajı aşağıda göster" kısmındaki alt sekmeye tıklayın,"Sayfayı yönlendir"i tıklayın ve yönlendirmek istediğiniz sayfayı seçin.

Form Girdileri
Form girdilerine "Girdileri göster" butonuna tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Buradan form girdilerini yönetme konusunda daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz: "Form yönetimi".