Help center
Support HomeHesabım ve Web SitemSahip olduğum sitenin türünü değiştirebilir miyim?

Sahip olduğum sitenin türünü değiştirebilir miyim?

Ne yazık ki, web sitenizin tipi teknik nedenlerden dolayı değiştirilemez. Her web sitesi kategorisi (kişisel, kurumsal ve e-mağaza) kendine has özellikleri vardır, bu yüzden değişim mümkün değildir.

Ancak, kullanıcı hesabınız altında farklı türde birçok site oluşturmak mümkündür. Sahip olabileceğiniz web sitelerinin sayısında herhangi bir sınırlama yoktur.

İşte Webnode'un size sunduğu web sitelerinin üç tip arasındaki temel farklar şunlardır:

1. Kişisel web sitesi

Kişisel web sayfaları, bloglar ve fotoğraf galerileri için idealdir. Kişisel web siteniz ile sizin düşüncelerinizi ve ilgi alanlarınızı paylaşabilir, bir forum veya blog oluşturabilir, fotoğraf ve video dosyaları ekleyebilir, widgetler ve uygulamalar gibi her türlü içeriği ekleyebilirsiniz.

2. Kurumsal web sitesi

Bir işletme site için idealdir. 100'den fazla iş kategorisi için hazır metin ile çeşitli profesyonel şablonları seçim seçeneğiniz vardır.

3. E-mağaza

Eğer internet üzerinden ürünlerinizi veya hizmetlerinizi satmak istiyorsanız, Webnode ile bir online mağaza oluşturmak için en iyi seçimdir. Teknik sorunları bize bırakın ve ürün yönetiminize ve satışlarınıza odaklanın.