Help center
Support HomeSıkça Sorulan SorularWebnode'a giriş – web site düzenleyicisi açıklamaları

Webnode'a giriş – web site düzenleyicisi açıklamaları

Web site düzenleyicisi ile hem sitenizi düzenleyebilir hemde yeni bir içerik ekleyebilirsiniz. Düzenleyicinizin üst kısmında web sitenizi düzenleme için kullanabileceğiniz butonların olduğu bir araç çubuğu göreceksiniz.Her sayfa farklı içerikler ekleyebileceğiniz içerik bloklarından oluşan bölümlere ayrılmıştır.(metinler, menü, haberler, etiketler, iletişim, vb). Her blok bir üst bara sahiptir ve bu üst bardaki metne tıklayarak ("İçerik düzenle", "İrtibat düzenle", vb.) blok içeriğini düzenleyebilirsiniz.

Yeni içerik ekleme
Düzenleyici araç çubuğundaki "İçerikler" bölümünde bulunan herhangi bir butona tıklayarak yeni bir içerik ekleyebilirsiniz.

Web site içeriğini düzenleme
Web sitende ki içerik bloklarınızı fareniz ile "yakalayıp, sürükleyerek" (siyah barın üzerinde farenizin sol tuşuna basılı tutarak) istediğiniz bölümden başka bir bölüme taşıyabilirsiniz (yerleştirmek için farenizin sol tuşunu bırakın). 

"İçerik düzenle" kısmına tıklayarak web sitenizin içeriğini düzenleyebilirsiniz.

Web site içeriğini silme
Herhangi bir nedenden ötürü içerik bloğunu kaldırmak istiyorsanız, içerik bloğunun sağ üst kısmında ki kırmızı "X" işaretine tıklayarak kolayca silebilirsiniz. 

İPUCU:

Artık Webnode'un kullanımının esaslarının ne kadar kolay olduğunu biliyorsunuz! Eğer bir metin veya görüntü eklemek istiyorsanız, size yardımcı olmaları için burada Metin ekleme ve Görüntü ekleme makalelerini bulacaksınız.